Admiterea va fi online in 2020

Publicat: 12 Mai 2020 00:00

Ministerul Educatiei a hotarat miercuri ca admiterea in 2020 sa aiba loc online datorita restrictiilor pe care le intampinam la nivel global.

Pentru multi dintre tineri, principalul examen al vietii, Bacalaureatul este in continuare o incertitudine.

Nu se stie cum se vor desfasura examenele, desi inscrierile incep in 25 mai. Cu toate acestea, mii de elevi si parinti stau cu sufletul la gura datorita incertitudinii privind modul in care se vor desfasura examenele de Bacalaureat.

In acest moment totul este neclar, iar admiterea in universitati va fi stabilita de fiecare institutie in parte, unii neavand logistica necesara pentru a sustine un examen online.

Pentru acest lucru sunt necesare o serie de protocoale si aparatura cu o conexiune puternica la internet de care putin dispun.

Acceseaza zona resurse stundenti de pe site-ul Referat.ro care pune la dispozitie lucrari pentru bacalaureat si refetate din toate domeniile.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Carui aspect al vietii voastre ii acordati cea mai mare importanta?

Teste Online

Test geografie cls a VI-a

Un test usor la geografie din clasa aVI-a

mai multe »