1 Aprilie: Farse haioase pentru parintii tai

Publicat: 29 Mar 2013 00:00

Ziua Pacalelilor se apropie cu pasi repezi, prin urmare a sosit momentul sa incepi sa pui la cale farsele cu care iti vei surprinde si amuza parintii de 1 Aprilie! Esti in pana de inspiratie? Iata cateva idei de pacaleli de 1 Aprilie, pentru copiii mari si mici!

1. Farsa de 1 Aprilie cu ceasul desteptator

O farsa simpla, dar de efect pe care o poti pune in practica de 1 Aprilie este setarea alarmei ceasului desteptator mai devreme decat ar trebui. Fiindca 1 Aprilie pica intr-o zi de luni anul acesta, ar trebui totusi sa nu exagerezi - nu seta alarma cu mai mult de 1 ora mai devreme, daca nu vrei sa iti infurii parintii, in loc sa ii amuzi!

2. Farsa de 1 Aprilie cu uleiul pentru bebelusi

Daca mama ta are un simt al umorului foarte pronuntat, atunci nu ezita sa pui in aplicare o farsa de pomina: inlocuieste continutul samponului pe care ea il foloseste cu ulei pentru bebelusi sau orice alt tip de ulei gasesti in casa.

3. Farsa de 1 Aprilie cu computerul

Parintii tai nu sunt foarte priceputi la manuirea computerului? Atunci nu iti ramane decat sa te amuzi copios pe seama lor de 1 Aprilie cu farsa urmatoare: intra in computerul lor, apoi in Control Panel - Mouse Options si schimba butonul drept cu cel stang. In cele din urma, asigura-te ca esti prin preajma cand unul dintre parintii tai deschide computerul si incearca sa faca ceva.

4. Farsa de 1 Aprilie cu vaselina

O alta farsa haioasa pentru parintii tai de Ziua Pacalelior ar putea presupune aplicarea unei cantitati generoase de vaselina - o poti procura din farmacii - pe suprafetele si obiectele folosite frecvent. Acopera cu vaselina, de pilda, clantele usilor, telecomanda, colacul de toaleta, sapunul, sticlele de sampon si de gel de dus etc.

5. Farsa de 1 Aprilie cu laptele colorat

Nu in ultimul rand, pentru a-ti speria parintii, macar pret de cateva secunde, incearca farsa cu laptele colorat: picura, intr-o cutie de lapte inceputa din frigider, cativa stropi de sirop de fructe (alege unul cu o culoare cat mai intensa, pentru ca efectul sa fie cat mai vizibil). Apoi pune cutia de lapte la loc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Asigura-te in cele din urma ca esti pe faza cand parintii tai vor sa savureze un pahar de lapte si surprinde-le cu o camera foto reactia!

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Stii deja care va fi situatia ta scolara la sfarsitul semestrului I?

Teste Online

Test - Steaua

Un test despre echipa de fotbal Steaua Bucuresti.

mai multe »