7 din 10 romani vor profita de reducerile de Black Friday

Publicat: 20 Nov 2015 00:00

De doar 5 ani in Romania si Black Friday si-a intrat in drepturi depline. Un studiu realizat de agentia de marketing Digital Workforce pe un esantion de aproape 700 de persoane anunta ca 7 din 10 romani au declarat ca intentioneaza sa cumpere cel putin un articol de Black Friday. Cine reuseste sa se rezume la unul? Mai ales daca ne gandim ca peste 1000 de magazine online si-au anuntat deja participarea la festivalul reducerilor.

Black Friday isi are originile de cealalta parte a Oceanului Atlantic cand, in a doua parte a secolului XIX, vanzatorii obisnuiau sa foloseasca cerneala rosie in registrele lor pentru a-si marca zilele in care au iesit in pierdere si cu cerneala neagra pe cele in care au avut profit. Ei bine, sezonul cumparaturilor de Craciun care era deschis de Black Friday inegrea de fiecare data aceste documente.

Pentru a-ti veni in ajutor in multitudinea de oferte si magazine online care ar coplesi chiar si cele mai rabdatoare persoane, ti-am pregatit o lista de 10 site-uri pe care sa le folosesti sau sa le recomanzi mai departe.

In privinta celor mici, Edu Class te va scapa, cu siguranta de grija cadourilor de Craciun. Cu oferte atragatoare la aproape toate articolele din portofoliu, de la jocuri de construit, la jocuri creative, puzzle-uri, jucarii lingvistice, matematice, de logica sau costume de carnaval, educlass.ro este platforma pentru toate tipurile de buzunare.

Doamnele si domnisoarele sunt invitate sa acceseze helenboutique.ro pentru a-si comanda rochii online reduse cu 50% la o gama variata. Rochiile de seara, de ocazie sau rochii de zi, eleganta si stilul unic Helen Boutique nu te vor lasa rece
Tot pentru iubitoarele tinutelor elegante, Depochic vine cu reduceri masive la majoritatea produselor sale de la rochii de seara la geci, jachete, incaltaminte, salopete, toate reunite sub acelasi concept.

Discount-uri de pana la 90% intr-un magazin de reduceri parca suna prea frumos sa fie adevarat. Ei bine, asta se pregateste pe scotianul.ro la toate categoriile sale, incepand cu electronice si electrocasnce, continuand cu articole de imbracaminte si terminand cu oferte turistice.

Bioportal.ro este primul portal cu produse naturiste din Romania. Reducerile sale de pana la 50% la aproape toate articolele ii vor face fericiti pe toti cei preocupati de sanatatea lor si de consumul produselor bio.
Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ati inceput sa va pregatiti pentru tezele cu subiect unic?

Teste Online

Test biologie

Un test usor de biologie pentru clasa a VI-a

mai multe »