Muzeul "Grigore Antipa" organizeaza, pe 20 si 27 iunie, programul "Leganati de Deinotherium"

Publicat: 20 Iun 2014 00:00

Muzeul National de Istorie Naturala"Grigore Antipa" organizeaz si in acest an programul"Leganati de Deinotherium", dupa ce in 2012 si 2013 a avutun succes extraordinar.


Prin acest eveniment, Muzeul ii invitape copii sa-si petreaca o noapte alaturi de cel mai valoros exponatpermanent al muzeului, Deinotherium gigantissimum.


In 2013, peste 100 de copii auparticipat la acest eveniment, care a inclus in programul sau sicontrolul de inchidere a Muzeului. Unul dintre cercetatorii de la"Grigore Antipa" le-a pregatit acestora povestirea legendeiexponatului, pentru ca ulterior micutii sa adoarma in muzeu.


Muzeul National de Istorie Naturalavrea sa repete programul, la cererea publicului, pentru copiii cuvarste cuprinse intre 6 si 12 ani care vor sa petreaca o noapte inincinta acestuia. Programul se va desfasura in doua serii, pe 20 sipe 27 iunie. Grupa pentru data de 20 iunie este completa, asa caparintii nu vor putea rezerva locuri pentru copiii lor decat pentrudata de 27 iunie. Inscrierile se pot face prin email, la adresaflorentinap@antipa.ro saula numarul de telefon 021.305.60.31, in limita a 20 de locuri.


Intrarea se face la ora 21:00, iarparintii isi pot lua copiii inapoi acasa a doua zi dupa ora 8:30,dupa ce copiilor li se va servi micul dejun, pe care il va asigurasponsorul programului, Delaco Fan Branza.


Costurile de participare la acestprogram sunt de 200 de lei pentru un copil, 300 de li pentru doifrati sau 400 de lei pentru trei frati.


Sursa foto: comunicatedepresa.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Credeti ca protestele profesorilor vor avea avea succes?

Teste Online

Test-Naruto

voi da niste imagini dupa care o sate orientezi

mai multe »