Pe 28 iunie va avea loc "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", la Gradina Botanica

Publicat: 20 Iun 2014 00:00

ShortsUP va organiza in acest an asasea editie "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", uneveniment – maraton pentru fanii scurtmetrajelor. Evenimentul vaavea loc pe 28 iunie, la Gradina Botanica din Bucuresti.


La "Noaptea Lunga a FilmelorScurte" veti putea viziona toate scurtmetrajele premiate inacest an, intr-un decor natural, perfect pentru weekend.


Gradina Botanica se va transformaintr-un cinema outdoor pentru iubitorii de productii cinematograficede scurta durata. Dupa cum anunta organizatorii, "Noaptea Lungaa Filmelor Scurte" va fi "cel mai mare picnic nocturn dinBucuresti", in care vizitatorii se vor putea bucura de douaecrane gonflabile, sase ore de scurtmetraje, muzica si jocuri.Evenimentul poate fi comparat cu oricare dintre marile festivaluri defilm, asa cum sunt Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam InternationalFilm Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.


ShortsUP organizeaza in fiecare vara"Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", de 6 ani incoace. Editiadin 2013, "Best of ShortsUP", organizata tot la GradinaBotanica, a adunat peste 2000 de spectatori.

"Noaptea Lunga" din acest anva include, pentru prima oara in istoria sa, un concurs internationalpentru cel mai bun scurtmetraj. Castigatorul va fi recompensat cu unpremiu in valoare de 1500 de euro.


"ShortsUP Audience Award" aresprijinul Digi Film si va nominaliza 15 productii validate anteriorla Oscar, Sundance, Berlin, Palms Springs si Clermont-Ferrand.


Biletele pentru "Noaptea Lunga aFilmelor Scurte" au putut fi achizitionate in presale, pana la 1iunie, cu pretul de 30 de lei. In perioada 2 iunie – 27 iunie,acestea pot fi cumparate la pretul de 35 de lei, iar in searaevenimentului vor costa 40 de lei.


Sursa foto: shortsup.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca alocatia de 40 lei este suficienta pentru un elev?

Teste Online

Test John Cena

UN MIC TEST DESPRE SUPERSTARUL MEU PREFERAT

mai multe »