Spectacol de teatru in gradina Muzeului „Antipa”

Publicat: 21 Aug 2014 00:00

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului „Antipa” la spectacolul de teatru „Punguta cu doi bani”.

Spectacolul de teatru „Punguta cu doi bani” face parte din proiectul educational, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede, organizat de catre Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” impreuna cu Banca Nationala a Romaniei.
 
In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii , dar si un prilej de amuzament pentru parinti. Pe parcursul piesei, vom intalni acel umor pitoresc, care ii caracterizeaza atat de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz si culoare si intamplari in care realismul se impleteste atat de bine cu suprarealismul.   
 
Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:
40 de lei/persoana(adult);
20 lei/copil;
50 lei - 1 adult + 1 copil
60 – 1 adult + 2 copii;
80 lei – 2 adulti + 1 copil
100 lei – pachet 2 adulti + 2 copii
Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 însotitor.

Rezervarea se face in limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, in ziua spectacolului, expunerea permananta a Muzeului si expozitia temporara „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede”.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizeaza spectacole grandioase, amuzante si educative, pentru toate varstele, evenimente cu personaje cunoscute din povesti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere si multe alte activitati dezvoltate si sustinute intr-un mod inovator. Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrals si Cinematografie „I.L. Caragiale”, Bucuresti.

Sursa foto: zilesinopti.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Vi se pare corect ca numai elevii din clasele primare au vacanta de toamna?

Teste Online

Testul crestinului

Acest test este unu pe care toti pot al face.Poti sa descoperi cata religie stii.

mai multe »