Afla noile criterii de acordare a alocatiilor complementare

Publicat: 19 Ian 2011 00:00

Familiile monoparentale dar si cele cu venituri mici, care au beneficiat pana in luna decembrie 2010 de alocatii complementare, trebuie sa stie ca de la 1 ianuarie 2011 s-au modificat crciteriile de acordare a acestor alocatii.

Familiile mentionate in cele doua cazuri de mai sus vor primi un singur fel de alocatie, numita alocatie de sustinere. Totodata, se va reduce limita maxima a veniturilor pe membru de familie in vederea acordarii acestei alocatii suplimentare de la 470 de lei la 370 de lei.

O alta noutate o reprezinta faptul ca banii nu se vor mai plati pentru luna in curs ci pentru luna anterioara dar si faptul ca parintii elevilor cu peste 20 de absente pe semestru vor primi alocatii pentru sprijin reduse sau chiar injumatatite.

Alocatia va fi acordata in functie de venituri si de numarul de copii.

De indata ce metodologia de aplicare este aprobata, parintii trebuie sa depuna din nou acte la primariile din localitate, pâna pe 31 ianuarie, o cerere si acte doveditoare.

Din cauza procesarii noilor informatii, este posibil ca alocatia aferenta lunii ianuarie (si care ar trebui platita in cursul lui februarie) sa intarzie.

Vezi si:
Alocatia copilului

Burse de stat

Banii de buzunar ai copilului

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Esti de acord ca tezele unice sa fie scoase incepand cu anul 2010?

Teste Online

Test - Capitalele lumii

Stiti capitalele lumii?

mai multe »