Doua noi modele de pantofi sport, compara si alege!

Publicat: 22 Oct 2015 00:00

Vrei sa te relaxezi in aer liber, la sala de fitness sau sa-ti modelezi corpul la aerobic? Adidasii Nike Trainer & Nike Pegasus sunt ideali pentru astfel de activitati. Pentru ca este importanta miscarea si chiar si in zilele mai racoroase, o iesire in parc face bine atat pentru plamani,cat si pentru muschi. Adidasii Nike Trainer & Nike Pegasus au fost create cu scopul de a te simti cat mai confortabil in ei si cat mai stabil.

Nike este un producator care alege atent materialele cu care confectioneaza incaltamintea, folosind tehnologii de ultima generatie si design atragator.
Modelul Nike Trainer reprezinta un adidas pentru antrenament, de unde si denumirea modelului stabilita pentru acest model. Adidasul este flexibil si rapid. Cu alte cuvinte, materialul permite miscarile flexibile ale piciorului, pastrand in acelasi timp stabilitatea acestuia pe sol. Acest model de incaltaminte sport este purtat si folosit de jucatori profesionisti, dar si de persoanele care vor sa alerge in conditii sigure sau sa desfasoare orice alta activitate ce presupune efort fizic.

Nike Pegasus este un adidas dedicat activitatii de alergat. Este rapid, ofera o amortizare receptiva si un suport usor ce contribuie la o alergare cat mai rapida. De altfel, acesta a fost creat dintr-o plasa care lasa piciorul sa respire, ceea ce este destul de important, mai ales atunci cand alergi. Ca si modelul prezentat mai sus, fixeaza piciorul, dar ii ofera in acelasi timp confort.
Diferenta dintre cele doua modele de adidasi Nike Trainer & Nike Pegasus consta in faptul ca primul model mentionat este pentru antrenament in sala de sport, iar cel de-al doilea pentru alergat. Este de mentionat si faptul ca ambele perechi se pot folosi in oricare din ambele situatii.
Pentru a te convinge de caracteristicile celor doua modele, este de preferat sa le probezi pe ambele in magazine, inainte de a cumpara sau comanda vreunul.

Sursa imagine: https://en.wikipedia.org/wiki/File:AirmaxBWJPG.jpg

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca alocatia de 40 lei este suficienta pentru un elev?

Teste Online

Test - logica

Un test de logica pentru geni!!

mai multe »